• Condor Outdoor
    USA Condor Outdoor
    Оригінальний одяг і спорядження від Американського Condor за вартості Українських копій
    Перейти

16 необхідних речей для сумки на стрільбище

16 необхідних речей для сумки на стрільбище

16 необхідних речей  на стрільбище для сумкиПоїздка на полігон чи стрільбище означає більше, ніж просто взяти зброю та трохи потренуватися у стрільбах. Що ще вам потрібно? Хоча явно неможливо стріляти із зброї без цих двох ключових інгредієнтів, хороший день на полігоні також передбачає набагато більше у підготовці до цього та спорядженні. Етикет стрільбища та правила безпеки диктують, що зброю слід зберігати, поки стрілець не опиниться на вогневій лінії та не буде готовий до стрільб. Тож вам потрібно буде взяти із собою вашу зброю та всі витратні матеріали у сумці, достатньо великій, щоб вмістити все, що вам потрібно. Що має містити ваш асортимент?

Ось 16 важливих предметів, які потрібно включити до своєї сумки, щоб провести приємний, безпечний та продуктивний день на стрільбищі.

  1. Захист очей - захистіть очі від польоту відпрацьованої гільзи та випадкових уламків куль. Захист очей повинен бути балістичним. Якщо ви хочете швидко завести друзів, візьміть додаткові окуляри на випадок, якщо хтось інший їх забув. Пам'ятайте, безпека важлива для всіх!
  2. Захист слуху - незалежно від того, чи стріляєте ви всередині приміщення чи поза ним, постріли можуть призвести до пошкодження слуху. Захистіть вуха гарною парою навушників, бажано активних із шумозаглушенням, або хорошими бервухами. Навіть звичайні пінні бервуха краще ніж нічого. І так само, як із захистом для очей, беріть із собою додатковий комплект про всякий випадок. Якщо ви використовуєте електронний захист, пам’ятайте про додаткові батареї.
  3. 16 необхідних речей на стрільбище для сумки - 2Запасні магазини - час, витрачений на споряджання магазинів замість додаткових спорядженних, марно витрачений. Візьміть із собою додаткові магазини, щоб не витрачати цінний час, переспоряджаючи свій єдиний магазин знову і знову. Крім того, іноді магазини пошкоджуються. Пружини виходять з ладу, подавачі тріскаються тощо. На всякий випадок майте резервну штуку.
  4. Набої - не забудьте взяти з собою більше, ніж ви думаєте, що використаєте. Бокс із 50 штук буде розстріляно швидше, перш ніж ви це зауважите. Що тепер? Не будьте тим хлопцем, який не взяв достатньо боєприпасів і повинен їх позичати чи їхати по них, поки ваш час на стрільбищі минає.
  5. Аптечка з джгутом - трапляються нещасні випадки. Навіть якщо ви релігійно дотримуєтесь правил безпеки, не всі інші це роблять, або, можливо, стався форс мажор, незважаючи на вашу обережність. У будь-якому випадку, хорошим правилом є: "Якщо ви стріляєте зі зброї, носіть з собою травматичний комплект". Включіть цей набір на молле систему до вашої сумки.
  6. Головний убір - так, навіть якщо ви знімаєте його у приміщенні. Ви коли-небудь отримували гарячою гільзою між вашогим оком та чолом, що залишає приємний маленький обпечений слід? Будьте готові наступного разу із капелюхом, який закриває цю частину вашого обличчя.
  7. Рукавички - з двох причин: щоб захистити руки під час роботи з гарячою зброєю, а потім потренуватися у стрільбі в рукавичках. Не всі дні стрільбища відбуваються в липні. Підготуйтеся до цього, в середині холодного та сніжного січня.
  8. 16 необхідних речей для сумки на стрільбище - 3Упакована куртка для дощу - очевидно, вам це не знадобиться, якщо ви в приміщенні, але завжди тримайте її в сумці для тих несподіваних погодніх ситуацій. Постійно тримайте її всередині, і ви ніколи її не забудете.
  9. Запасні цілі - чим більше ви стріляєте, тим більше отворів ви робите у кожну ціль. Візьміть із собою додаткові мішені.
  10. Пістолет для скоб - для вищезазначених цілей: вони не будуть триматися, особливо якщо ви знаходитесь на відкритому майданчику з імпровізованими підставками для цілей. Пістолет для скоб - це одна з тих речей, яку ви проклянете, якщо забудете.
  11. Макрек - Універсальний інструмент для розмітки цілей стане в нагоді, якщо ви працюєте використовуючи одну і ту ж мішень неодноразово.
  12. Малярський скотч або цільові наклейки - Ще один варіант, якщо ви повторюєте отвори на одній цілі, - це закривати старі діри кожного разу наклейкою або шматочком стрічки, щоб ви могли кожного разу відстежувати, де ви стріляли.
  13. Мультиінструмент - Ви ніколи не знаєте, коли щось може зламатися або потребує швидкого налагодження. Зручний багатофункціональний інструмент чи мультитул надає широкий спектр інструментів для майже будь-якої задачі, які вам можуть знадобитися в асортименті.
  14. Блокнот або польовий блокнот з ручкою - запис вашого прогресу допоможе вам зосередитись на найкращому способі використовувати свій діапазон часу, відточуючи свої вміння. Запис про те, що ви вже зробили чи чого досягли, дозволить вам озирнутися назад і побачити, як далеко ви зайшли.
  15. 16 необхідних речей для сумки на стрільбище - 4Маленький ліхтарик з додатковими батареями - більшість стрільбищ не дуже добре освітлені. Плюс, більшість зброї чорного кольору, що ускладнює ідентифікацію потрібної усередині темних приміщень. Навіть якщо ви включите ліхтарик у частину свого EDC, корисно зберігати його теж у своєму асортименті для стрільбища.
  16. Чистячі засоби - Хоча ви, швидше за все, не будете чистити зброю під час стрільб, зберігання набору для чищення при собі може заохотити трохи почистити зброю безпосередньо після стрільб. Наявність засобів, мастила та розчинника у вашій сучці означає, що ви не будете шукати їх, повернувшись додому.

Упакуйте ці 16 предметів у свою сумку, перш ніж вийти за двері, щоб отримати максимальну віддачу від свого часу на стрільбищі та зробити його продуктивним, безпечним і приємним виїздом. Тримайте все у сумці, щоб ви ніколи не забули, що вам потрібно.

←  5 властивостей, що роблять тактичну куртку відмінною Вибір кращого EDC ножа  →
Залишити коментар

Ще не має коментарів.

captcha