• Condor Outdoor
    USA Condor Outdoor
    Оригінальний одяг і спорядження від Американського Condor за вартості Українських копій
    Перейти

Відеоогляд: тактичний ніж Gear Aid McNett Kotu Tanto Knife

Відеоогляд: тактичний ніж Gear Aid McNett Kotu Tanto Knife

У серпні 2018 року GEAR AID презентували новий ніж Kotu Tanto під лінійкою продуктів Adventure Tools.

Kotu Tanto - це легкий ніж для щоденного носіння із 7-ми сантиметровим лезом та з вагою, меншою ніж 200г. Він є корисним ріжучим інструментом для кемпінгу, полювання та риболовлі. Завдяки титановому покриттю сталевого леза з 420 сталі, міцний Kotu готовий до будь-якої роботи та пригод. 

«На початку ми хотіли створити тактичний ніж для дайверів, але потім вирішили створити крутий універсальний польовий ніж, розроблений як для виживачів, так і для мисливців та туристів, - говорить Рей Кляйн, директор з дизайну GEAR AID. "Результат - міцний і легкий Kotu".

Незалежно від того, чи рубаєте ви дрова на багаття або робите спис, ніж Коту Танто створений для виживання. Його гостре, міцне лезо дозволяє легко працювати під час будь-яких пригоди на природі. Завдяки піхвам, що швидко вивільняють ніж, та знімному зажиму для ременя, а також кріплення молле на системах MOLLE, Kotu є важливим інструментом, який можна встановити на спорядження для швидкого доступу до нього у межах досяжності руки. Крім того, його ергономічна ручка та насічка для великого пальця дає вам зручність та повний контроль над рукою. 

ОТЖЕ:

  • 7-ми сантиметрове лезо ТАНТО з титановим покриттям має як пряму, так і серейторну кромку, а на іншому кінці - міцний розбивач скла для виходу з палітурки.
  • Виготовлений з нержавіючої сталі 420, цей двадцятисантиметровий кинджал із фіксованим лезом важить лише 160 г, що робить його ідеальним щоденним ножем.
  • Включає отвір для темляка і відкривачку для пляшок на ручці як для серйозних, так і для веселих завдань.
  • Імпортується із США.

Незалежно від того, чи збираєтесь ви на полювання,чи на кемпінг або на риболовлю на річці, будьте готові вирішити будь-яку непередбачувану ситуацію з ножем Kotu Tanto від GEAR AID.


←  Відеоогляд: тактичні черевики 5.11 Tactical HALCYON Відеоогляд: складений цілик AR15 MFT Backup Polymer Flip Up Rear Sight  →
Залишити коментар

Ще не має коментарів.

captcha