• Condor Outdoor
    USA Condor Outdoor
    Оригінальний одяг і спорядження від Американського Condor за вартості Українських копій
    Перейти

Відеоогляд: Тактичний підсумок EDC Magpul DAKA Pouch Window

Відеоогляд: Тактичний підсумок EDC Magpul DAKA Pouch Window

Те, що іноді життя може стати безладним, ще не означає, що ваше спорядження має наслідувати його приклад

Незалежно від того, чи це означає підтримувати все впорядковано, чи тримати свої інструменти в чистоті, чи зробити “недоторканність” свого спорядження на робочому місці чи в кемпінгу, тактичний підсумок органайзер EDC зробить все, що ви від нього очікуєте.

Популярна лінійка товарів для безпечного транспортування DAKA від Magpul потрапила у безліч EDC наборів по світу, забезпечуючи вам просту організацію будь-якого спорядження EDC у тонкому високоефективному органайзері, який достатньо міцний, щоб витримати різноманітні польові умови, та навіть занурення! Їх найновіший підсумок органайзер у лінійці тепер оснащений напівпрозорим вікном для ще простішого та швидшого ідентифікування вашого спорядження. Якщо ви хотіли трохи організувати ваше спорядження, цей тактичний підсумок з прозорим вікном допоможе вам це зробити. Носіння дрібних предметів, таких як SD-карти, запальнички та навіть набої, саме по собі не повинно створювати великих проблем, але коли ваш EDC наповнений дрібними, не закріпленими предметами першої необхідності, скористуватися ними миттєво віднайшовши у наплічнику чи сумці може бути трохи складно. Ви можете спробувати запхати їх у вашу сумку в різні кишені та відділення, але тоді вам доведеться запам’ятати, де це все знаходиться та кожен окремий предмет. Маленький тактичний підсумок органайзер EDC DAKA Magpul має розміри 15 x 22 см, що робить його ідеальним для консолідації, зберігаючи все у полі зору . А завдяки 14-ти сантиметровому відкриванню на блискавці, зберігання та пошук також просте і швидке. Чудова комбінація матеріалів та конструкції для тактичного підсумку органайзеру із прозорим вікном DAKA робить його набагато більшим, ніж будь-яка звичайна сумка на блискавці. Вона виготовлена з водо-хімічно та брудостійкої полімерної тканини, що попереджає ковзання, та добре працює у зовнішніх умовах. Матеріал зварений RF - зваркою, щоб створити міцні, низькопрофільні шви без стібків, що герметизують елементи та забезпечують безпеку і сухість вмісту. Навіть на блискавці є апаратне забезпечення від YKK Aquaguard для підвищеної водонепроникності, а також паракорд в термоусадці, який легко захопити навіть у вологому стані. Нарешті, вбудовані точки кріплення дозволяють закріпити або прикріпити тактичний підсумок EDC до спорядження або петлі ременя. Віконні підсумки  DAKA також доступні у середньому розмірі 17 x 30 см і великій конфігурації 22x 33 см .

←  Відеоогляд: Комплект для виживання SOG Professional 5.0 Відеоогляд: Лінзовий лінзовий акумуляторний світлодіодний ліхтар Pelican 2380R USB Flashlights  →
Залишити коментар

Ще не має коментарів.

captcha