• Condor Outdoor
    USA Condor Outdoor
    Оригінальний одяг і спорядження від Американського Condor за вартості Українських копій
    Перейти

Особливості прихованого носіння зброї взимку

Особливості прихованого носіння зброї взимку

Приховане носіння зброї взимку

 Вогнепальну зброю легко сховати під шарами одягу, але принцип прихованого носіння вимагає, щоб ви все одно могли швидко та безпечно отримати доступ до неї у критичній ситуації. За допомогою кількох підказок та короткого опису функцій, які слід шукати у куртках CCW, коли ви можете тримати пістолет під рукою та одночасно уникати переохолодження.

Як носити приховану вогнепальну зброю взимку

«Правильний» спосіб приховати носіння зброї взимку насправді залежить від того, що вам найкраще підходить - для вашого типу фігури, місця перебування та рівня комфорту. Вам слід поекспериментувати з куртками для прихованого носіння, тактичним верхнім одягом та сорочками, щоб знайти найкращий спосіб відповідального носіння та мати доступ до своєї вогнепальної зброї, коли на вулиці холодно. Скористайтеся порадами нижче. 

Приховане носіння зброї взимку - 2

Прості рішення для зимового прихованого носіння

Як правило, найкращим рішенням для носіння зброї взимку є поєднання плечової або поясної кобури з курткою для прихованою носіння. Ви можете відрегулювати свою кобуру на талії відповідно до вбудованої кишені з легким наскрізним доступом, що зазвичай є на куртках CCW, або залишити верхню частину куртки розстібнутою на блискавці для швидкого доступу до плечової кобури. Можливо, ви не зможете так швидко отримати доступ до зброї, як це було б без куртки, але це простий спосіб забезпечити доступ до вашої вогнепальної зброї, коли ви в масивному верхньому одязі.

 Кишеня-кобура теж може бути чудовою ідеєю. Вона забезпечить правильну орієнтацію вогнепальної зброї для швидкого вихоплення, та не буде заплутування під шарами одягу. Однією з найбільших переваг використання кишенькової кобури є те, що ви можете тримати руку на пістолеті не помітно для навколишніх. Недолік: ви повинні бути весь час у куртці, коли вам потрібна ваша зброя - якщо ви знімете куртку, пістолет залишиться у ній.

Приховане носіння зброї взимку - 3

 Що не працює із прихованим носінням взимку

Кобура всередині штанів - це найгірший спосіб для перенесення взимку разом із об'ємними зимовими куртками. До цих кобур важко дістатись навіть без куртки, і коли ви носите кілька шарів, ваша кобура може рухатися вгору, вниз або вздовж і легко заплутатися в нижній білизні. Звичайно, нам навіть не слід згадувати, чому засовувати пістолет у поясі без кобури - погана ідея - так?

Носіння у звичайній кишені без кишенькової кобури майже таке ж погане рішення, як і просто заправлений пістолет у штани. Ваша вогнепальна зброя може досить легко заплутатися у вашій кишені, що робить її потенційно марною і навіть небезпечною, якщо вам потрібно швидко отримати доступ до неї.

ОСОБЛИВОСТІ, які витребувані від курток прихованого носіння Приховане носіння зброї взимку - 4

Хороша куртка для прихованого носіння дасть вам свободу пересування та легкий і швидкий шлях до вашої вогнепальної зброї. Найкращі приховані куртки для перенесення зазвичай мають такі особливості:

  • Легка конструкція, яка не збивається, не збирається та не стирчить.
  • Сумісність для кріплення кобури.
  • Еластичні манжети, які не завадять вашим рукам у рукавах, при необхідності коли потрібно швидко дістатись до зброї.
  • Наскрізні кишені для доступу на поясі
  • Міцні тканини та конструкція, які не зносяться від зброї чи кобури.

Правильна посадка настільки ж важлива, як і особливості, які ви шукаєте у куртці прихованого носіння. Якщо ваш верхній одяг занадто великий, він заважатиме вам, коли ви будете швидко рухатись. Якщо він занадто малий чи тісний, він обтягне кобуру та завадить швидко нею скористатись.

Тактичний верхній одяг, виготовлений спеціально для прихованого носіння, у поєднанні з кишеньковою кобурою або плечовою кобурою, до якої ви можете легко дістатись під курткою, - найкращий вибір для CCW взимку

←  Як використовувати плитонос у фізичних заняттях Вибір типу кобури для різного користування  →
Залишити коментар

Ще не має коментарів.

captcha