• Condor Outdoor
    USA Condor Outdoor
    Оригінальний одяг і спорядження від Американського Condor за вартості Українських копій
    Перейти

Що таке відповідність військових черевиків до стандарту AR 670-1 Compliant Boots

Що таке відповідність військових черевиків до стандарту AR 670-1 Compliant Boots

Кожен солдат щодня стикається з безліччю викликів. Бувають випадки, коли ви просто не знаєте, що принесе наступний день. Ось чому так важливо мати правильний тип взуття. Зокрема, вам потрібно мати черевики, які відповідають стандартам, встановленим офіційними правилами армії, або до прикладу AR 670-1, як це для армії США. Коли ви одягнете армійські черевики, що відповідають стандарту AR 670-1, ви будете повністю готові до будь-яких перешкод, які можуть виникнути на вашому шляху. Ось чому так важливо зрозуміти, які вимоги у армії мають до взуття.

Що означає AR 670-1?

AR означає Армійське регулювання, і, як ви можете здогадатися, Армійський регламент 670-1 - це просто остання версія кодексу армії США щодо відповідної уніформи. Ці правила вимагають, щоб усі солдати носили черевики, які відповідають дуже високим стандартам. Військовослужбовцям, можливо, доведеться працювати на дуже складній місцевості, а це означає, що черевики, які вони носять, повинні бути міцними, комфортними та високозахисними. Ці правила були розроблені для забезпечення того, щоб солдати завжди мали відповідне взуття для будь-якого можливого сценарію.

Які вказівки щодо сумісних черевиків AR 670-1?

Вимоги до черевиків, що відповідають стандарту AR 670-1, є простими. Щоб пройти відбір в армії США, ваші черевики повинні мати висоту від 8 до 10 дюймів і звичайний носок. Підошва повинна бути з гуми або поліуретану, і вона повинна бути одного кольору з рештою черевика. Не допускається використання сітчастої тканини; черевик повинен бути зі шкіри. Який би тип черевиків ви не придбали, вони повинні відповідати цим офіційним стандартам.

Де я можу знайти відповідні черевики AR 670-1?

Важливо пам’ятати, що існує багато різних типів черевиків, які відповідають офіційним вимогам армії щодо взуття. Найголовніше - знайти пару чобіт, сумісних з AR 670-1, які добре підійдуть вам. Не погоджуйтесь на незручну або погано підігнану пару черевиків просто тому, що вони відповідають нормам; знайдіть час, необхідний для пошуку пари, яку вам буде зручно носити. Зрештою, коли ви чергуєте, останнє, про що ви хочете турбуватися, - це те, чи ви одягнені в добре облягаючі черевики.

←  Посібник по BDU уніформі армії США: тканини та матеріали Уніформа для спекотного клімату армії США Improved Hot Weather Combat Uniform  →
Залишити коментар

Ще не має коментарів.

captcha